محتوای محدود شده
هیات انتخاب و داوری بخش «فیلم» شصتوششمین جشنواره منطقهای سینمای جوان بوشهر-خلیج فارس که از 5 تا 8 اردیبهشتماه 1402 به میزبانی انجمن سینمای جوانان بوشهر برگزار میشود، معرفی شدند.
بهگزارش روابطعمومی انجمن سینمای جوانان ایران، اعضای هیات انتخاب و داوری شصتوششمین جشنواره منطقهای سینمای جوان بوشهر-خلیجفارس که آثار سینمایی چهار بخش «داستانی»، «تجربی»، «پویانمایی» و «مستند» را ارزیابی میکنند، معرفی شدند.
محسن آقالر، امیر پذیرفته، عادل تبریزی، مریم دوستی، احمدعلی سجادی صدر، سیدحسین صافی و محمدرضا عرب هنرمندان باسابقهای هستند که فیلمهای متقاضی حضور در شصتوششمین جشنواره منطقهای سینمای جوان بوشهر-خلیجفارس را انتخاب کرده و آثار راهیافته به رقابت این بخش را داوری میکنند.
• محسن آقالر
• امیر پذیرفته
•عادل تبریزی
• مریم دوستی
دبیر جشنواره مستقل فیلم کوتاه سلفی ۲۰ که تجربه داوری در جشنوارههای داخلی و بینالمللی متعددی را در کارنامه دارد، توانسته است که به عنوان آرتیست در بیش از پنجاه جشنواره معتبر بینالمللی با فیلمهای کوتاه خود به ویژه «صبحانه» و حضور در سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر با فیلم سینمایی «دریاچه ماهی»، دریافت جایزه ویژه هیات داوران از جشنواره مقاومت برای بازی علی دهکردی در فیلم «دریاچه ماهی»، دریافت جایزه بهترین گریم از یونیسف برای فیلم سینمایی «مانا»، دریافت جایزه بهترین گریم در جشنواره فیلمهای تلویزیونی برای فیلم «آخرین گره خورشید» را تجربه کند.
• احمدعلی سجادی صدر
• سیدحسین صافی
سیدحسین صافی متولد 1337 در شهر خرمشهر، دارای مدرک دیپلم ریاضی است. این هنرمند پیشکسوت تجربههای متعددی در حوزه عکاسی و مستندسازی، مدرس عکاسی، داور چندین دوره مسابقات عکاسی، سرپرست انجمن سینمای جوانان استان بوشهر از 1364 تا 1370، تالیف چندین جلد کتاب از جمله «عناصر جاذبه در عکس و تصویر»، «الگوهای مهندسی تصویر»، «حرکت در سکون»، «تاملاتی در باب عکاسی» و دو کتاب «سیر عکاسی» و «سلوک عکاسی» را دست چاپ دارد.
صافی تاکنون 50 مستند از جمله مستندهای «پنجره»، «نایبند»، «جزایر وحش»، «در حاشیه جنگل»، «دگردیسی»، «نیمه روشن»، «صحرای زنده»، «وحی سبز»، «جزایر مُند»، «خَبر»، «حرا»، «گِنو» و «ساحل» را کارگردانی کرده است و بیش از چهل جایزه بهترین کارگردانی، تهیه کنندگی، تدوین، تصویربرداری، نویسندگی و صدابرداری را در جشنوارههای بینالمللی و کشوری دریافت کرده است.
• محمدرضا عرب
محمدرضا عرب متولد 1345 در شهر تهران، به عنوان عکاس، مستندساز، کارگردان و تهیه کننده سینما شناخته شده است. این عضو کانون کارگردان سینمای ایران، عضو انجمن عالی هنرها و فنون سینمای ایران، عضو انجمن تهیه کنندگان و کارگردان فیلمهای سینمایی، تاکنون به عنوان تهیه کننده و کارگردان 3 فیلم بلند سینمایی، 9 مجموعه مستند، 7 فیلم مستند و کوتاه داستانی را در کارنامه داردو قبل از عضویت در هیات انتخاب و داوری شصتوششمین جشنواره منطقهای سینمای جوان بوشهر-خلیجفارس، در 30 جشنواره ملی و بینالمللی این تجربه را داشته است.
آثار او در جشنوارهها، مجامع فرهنگی و سینمایی و مراکز دانشگاهی 60 کشور نمایش داده شده است که برای معرفی این آثار باید به، کارگردانی فیلمهای سینمایی «آخرین ملکه زمین» و «ندارها»، تهیهکنندگی «ندارها» و «پری دریایی»، مجموعه مستندهای «در امتداد ساوا»، «بحران کوزوو»، «گذری بر غارهای ایرانی»، «کاروانسراهای ایران»، «قشم نگین خلیج فارس»، «بر بلندای سهند»، «یادگار دوست»، «سینمای جوان سینمای آینده» و «عکس و عکاسی در ایران» و فیلمهای مستند و کوتاه «چون کوه»، «ایستاده در باد»، «زمین سوخته»، «کندوان دیار آفتاب»، «صدای روشنایی»، «زنبق و خاکستر» و «آینههای روبهرو» اشاره کرد.
عرب تجربه حضور در 70 جشنواره بینالمللی و 80 جشنواره ملی و کسب بیش از 20 جایزه ملی و بینالمللی را در کارنامه دارد که شاخصترین آنها جایزه بزرگ «آفرودیت طلایی» از جشنواره بینالمللی فیلم وارنا است که برای اولین بار توسط یک ایرانی دریافت شده است.
شصتوششمین جشنواره منطقهای سینمای جوان بوشهر-خلیجفارس 5 تا 8 اردیبهشتماه 1402 به میزبانی انجمن سینمای جوانان ایران_ دفتر بوشهر یزد در شهر بوشهر و به دبیری عبدالرحیم افروغ برگزار میشود
محتوای محدود شده 0 reviews
Login to Write Your ReviewThere are no reviews yet.